Beoordelingen van Van der Valk Thuis Nuland

Recente recensies van Van der Valk Thuis Nuland

5 sterren na 33 reviews

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een goed idee. Wat een feest. En de service is super!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker. Goed verzorgd, op tijd bezorgd!!! Echt een aanrader!!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en precies op tijd bezorgd. Ga zo door ook NA de corona. We vinden dit echt heel gemakkelijk en lekker.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, goed warm en snel bezorgd!! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed en op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vele malen besteld. helaas maandag 8 juni eten heel erg lauw.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima.Hopelijk blijven jullie dit nog lang doen

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima. Hoop dat jullie hier nog mee door gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk warm. De groente vond ik wat minder van smaak. Rest was prima

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekkere varkenshaadmedaiilons besteld. Het is echt een aanrader.Zeer goed bereid,en goed op temperatuur bezorgd. Ook wil ik Marcel bedanken voor de extra groenten.En het gebaar van Marcel vond ik super. Was niet nodig geweest,maar toch bedankt!. Tot van de week weer. Gr Pierre.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker gegeten, alleen jammer dat er met de opmerking niks gedaan is. De vraag was of er bij de schnitzel ipv ravigotte -> pepersaus bij kon, dit was helaas niet het geval dus droge schnitzel opgegeten (die zoals we gewend zijn wel erg lekker was hoor :-) )

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en lekker saus varkens medaillon was wat dun

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd en het eten was erg lekker. Dit doen we vaker

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde uiensoep zat in een bekertje waar kippensoep op stond; die heb ik daarom maar weggegooid. De schnitzel was koud maar verder alles okay.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Eten was goed warm en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig het is thuis net zo lekker als in het restaurant en nette keurige bezorging en eten was goed verpakt en goed op temperatuur ga zo door. Het is voor ons wel makkelijkere om ook contant te kunnen betalen

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd om 18.00 gebracht ipv 18.30 uur. Om 18.15 u Gaan eten. Schnitzels en alle frites waren bijna koud. Jammer

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Bezorging werd keurig gedaan en helemaal corona proef. Echter hadden we aangegeven om 18.30 het eten te willen ontvangen, maar werd al bezorgd om 18.10. We hadden 18.30 aangegeven omdat niet alle eters eerder aanwezig konden zijn. Er waren dan ook nog niet compleet toen het eten er was en was het niet heet meer toen we konden gaan eten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maandag heerlijke varkenshaadmedaiilons gegeten. Echter dinsdag de schnitzel besteld,waarbij ik bij opmerkingen had gevraagd of er ipv ravigottesaus ,stroganosaus geserveerd kon worden. Helaas schnitzel was erg lauw,en geen stroganoffsaus. Jammer dat ze er geen daggroenyen bij serveren.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere varkenshaadmedaiilons. Dit noem ik uit eten in eigen huis. Zal deze week wel weer een bestelling plaatsen. Bezorging ook perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet lekker. Frieten waren slap. Varkenshaas kon wel een gekookt beenhammetje zijn. Nee wij gaan niet meer eten bestellen bij van Der valk.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, nog goed warm en op tijd bezorgd

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet zo warm. De sla bij de schnitzel warm en slap. Evenals de frietjes die lauw waren.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Eten was heerlijk. Alleen de frietjes waren zacht geworden doordat ze goed waren ingepakt. In de aluminium folie.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had iets warmer gemogen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was prima echter frietjes slap en koud en bijgeleverde groenten niet echt lekker. Bezorging heel netjes en keurig op tijd. Extra bestelde friet helaas niet geleverd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen gebakken aardappelen, echter op de bestellijst stond aardappelgratin. Tip. een eventueel opwarmadvies.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig geregeld lekker en op tijd ga zo door, ga zeker nog vaker bestellen groetjes Annie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.